dagdan Napisano 4 stycznia 2009 Napisano 4 stycznia 2009 Dzien dobry mam chyba pecha bo rowniez mam problem z TV Samsunga LCD- otoz polsat cyfrowy podlaczony pod ext 1 buczy z tyłu telewizora jak sie slucha przy zciszonym telewizorze, a pod ext 2 jest podlaczone dvd z kolei tutaj jest pogorszenie obrazu -sniezy,obraz jest nie czysty,brzydki.prosze o pomoc co moze byc przyczyna moich problemow. Odpisz, cytując
pirs Napisano 4 stycznia 2009 Napisano 4 stycznia 2009 Zobacz w ustawieniach dekodera oraz DVD.A swoja drogą wybrałes najgorsze połączenie jakie może w tej chwili byc.Jakie masz wyjscia w dekoderze? Odpisz, cytując
dagdan Napisano 4 stycznia 2009 Autor Napisano 4 stycznia 2009 czemu wybrałem najgorsze ustawienia?takie mam ustawienia dzieki polsatowi czy ustawieniom jakie on udastepnia jesli o to Ci chodzi(mam nadzieje)pomoz mi Odpisz, cytując
pirs Napisano 4 stycznia 2009 Napisano 4 stycznia 2009 Podajesz bardzo mało informacj.Czy to jest pierwsze twoje podłączenie?tzn.TV-Dekoder,jakie masz wyjscia w dekoderze itd.Im więcej informacji tym lepiej. Odpisz, cytując
dagdan Napisano 4 stycznia 2009 Autor Napisano 4 stycznia 2009 jezeli chodzi Ci o polsat mam nadzieje to jest Echostar DSB-717 ma 2 wyjscia euro na panelu tylnym i wejscie audio(chincz). Odpisz, cytując
Recommended Posts