dymion Napisano 4 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2009 Witam wszystkich,zwracam się o pomoc w podjęciu najkorzystniejszej decyzji przy doborze kolumn głośnikowych do Yamahy RX-797.Zastanawiam się nad następującymi modelami:B&W 686Magnat Quantum 703Mission M32iUsher S-520Wymiary pomieszczenia 4,5 x 3,6 m, rodzaje muzyki to klimaty celtyckie mojej żony po moje brzmienie rocka. Z uwagi na małą ilość miejsca i małe dziecko muszą to być kolumny podstawkowe i prawdopodobnie spoczywające na podstawach przykręconych do ściany - chociaż nie wiem czy to będzie dobre rozwiązanie. Kwota jaką dysponuję to około 2 kZ góry dzięki za opinie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 4 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2009 witamz proponowanych przez Ciebie kolumn osobiscie wybralbym Mission-y. Sa to moim zdaniem najbardziej uniwersalne kolumny ktore swietnie spisuja sie w stereo. Oczywiscie wszystko musisz oprzec na wlasnych odsluchach u Ciebie w domu na wlasnym systemie... pozdawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymion Napisano 4 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 stycznia 2009 zapomniałem jeszcze wspomnieć o Eposach M5.Dzięki za opinię. Szukając informacji o kolumnach myślałem o Missionach M32 ale później je wyeliminowałem, chyba muszę wrócić do porównań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 4 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2009 A zerknij, kolego, TUi TUa może jeszcze obok coś znajdziesz , na przykład TUOpisy rzetelne (bo bezinteresowne ) - o moich kolumienkach napisali samą prawdę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 4 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2009 zerknij na ta stronke http://www.av.com.pl/index.php?art=441 jest tam opis kilku ciekawych propozycji w tym dwoch wymienionych przez Ciebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts