Maniollo71 Napisano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2020 Po wyłączeniu TV (podłączony do focal dimension przez hdmi arc, oraz przewód optyczny) Listwa też się wyłącza prawidłowo. Po kilku minutach lub sekundach (różnie bywa) sama się włącza i na wyświetlaczu widać,że jest na wejściu Digital (optyk) a nie na TV i nie w trybie stand by... Może ktoś coś podpowiedzieć? Dodam iż reset robiłem i nie pomogło... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2020 a w jakim celu podajesz do grajbelki dźwięk dwoma torami z jednego źródła? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniollo71 Napisano 24 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2020 W sumie dobre pytanie...😁 Nie korzystam z tego optyka... jest opcja to podłączyłem. Muzykę,filmy i gry itak puszcza przez hdmi arc. Mam tylko rozkminę dlaczego sama się uruchamia i przełącza na wejście digital... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 24 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2020 (edytowany) Jest szansa, że TV wysyła sygnał na gniazdo optyczne nawet, kiedy jest wyłączony (standby), więc grajbelka odbiera to, jakby TV był uruchomiony i dlatego może się odpalać. Podobno sytuację ratuje TV i grajbelka z jednej stajni. W każdym razie wywal ten optyk i masz problem z bańki Edytowano 24 kwietnia 2020 przez Markcox literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniollo71 Napisano 24 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 24 kwietnia 2020 (edytowany) Tak właśnie zrobię😎 Dzięki! Edytowano 24 kwietnia 2020 przez Maniollo71 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts