korkillus Napisano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2020 Dzień dobry! Poszukuję sposobu na rozbudowę mojego systemu stereo opartego obecnie o CA azur 640A MK2 o funkcję kina domowego. Ma to być zestaw 5.1 , w drodze do mnie są kolumny sorround i centralna więc na tą chwilę będzie 5.0 Myślałem o procesorach dźwięku jak Yamaha dsp ale takie rozwiązania to chyba gatunek na wymarciu a przynajmniej w budżetowym segmencie. Potem pomyślałem o typowym amplitunerze kina z wyjściem pre out na wzmak stereo? Chciałbym wycisnąć z okolic 1000 zł jakąś używkę amplitunera który posiada takową opcję. Proszę o pomoc, w jakich modelach można szukać takiego rozwiązania? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 26 kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 26 kwietnia 2020 Marantz od najniższych modeli, Denon od serii z 3 na początku, Yamaha np 685, tegoroczne onkyo 696 i wyższe. Za 1000 pln musisz szukać używek. A czy ten Twój azur ma wejście Main in? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts