pietrek00 Napisano 6 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2009 Witam. Mam pytanie do szanownych uzytkowników a mianowicie czy taki zestaw jak podałem w tytule (AMPLITUNER ONKYO HT-R 518 + Quadral QUINTAS 500 SET) jest w stanie dość dobrze nagłośnić pokój o powierzchni 20m2 ? Zastanawiam się czy będzię słychać bas, gdyz zestaw nie ma subwoofera. Zestaw będzie uzywany 50% filmy, 50% muzyka. Mam zamiar wydać ok. 2500zl pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogal Napisano 7 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2009 Nie wiem jakie masz wymagania względem tego basu, ale raczej nie będzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrek00 Napisano 7 stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2009 A idzie kupic jakis wmiare dobry zestaw do 2500?. Troche sie naczytałem o tych quadralach i podobno sa bardzo dobre, ale nie miałem możliwości odsłuchu nistety.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts