Forrest Napisano 2 maja 2020 Udostępnij Napisano 2 maja 2020 dzień dobry. Tak jak w temacie poszukuję wzmacniacza lub amplitunera do kolumn Dali 400. Proszę o poradę i pomoc w wyborze bo sprzęt, który obecnie posiadam nie do końca mnie satysfakcjonuje. sprzęt stoi w salonie 28 m2, brakuje tylko dywanu ale ogólnie jest w miarę zaadaptowany. Kolumny grają z luxmanem l-410, kable melodika purple rain. Bas jest super ale coś w średnich czy wysokich jest drażniącego. Ponieważ przez swoja nieuwage uwaliłem końcówki mocy w luxmanie na chwilę zagościł u mnie amplituner yamaha htr -5930, chyba jeden z badziewniejszych niby modeli ale o dziwo nie miał tej drażniacej maniery w wyższych rejestrach co luxman. Jaki porządny sprzęt byście polecili co ma spokojna górę i się nadaje do długich odsłuchów i jest łaskawszy do gorszych nagrań?. dodam, że posiadam słuchawki sennheiser hd 518 i ich dźwięk jest dla mnie idealny. Pozdrawim i z góry dziękuje za odpowiedź. Paweł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forrest Napisano 12 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2020 pomoże ktoś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 12 maja 2020 Udostępnij Napisano 12 maja 2020 Budżet? Nowe, używane? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forrest Napisano 11 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 czerwca 2020 budżet do 1000 max. tylko używane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts