Ramzes Napisano 5 maja 2020 Udostępnij Napisano 5 maja 2020 Właśnie jedzie do mnie DAC na USB, którego mam zamiar wpiąć do kompa i słuchać muzyki na słuchawkach. Dręczy mnie tylko jedna sprawa. Mam Winampa oraz wtyczki do niego dzięki którym zmieniam charakterystykę dźwięku i bez tego nie będę mógł żyć. Przez audio jack działa to oczywiście poprawnie, bo za konwersje robi dac w kompie. Czy nowy DAC na USB pominie kompletnie ten aspekt? Będę mógł za jego pomocą zmieniać do woli dźwięk w Winampie, który później poleci przez USB do osobnego DACa, a później na słuchawki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artsky Napisano 5 maja 2020 Udostępnij Napisano 5 maja 2020 Zapoznaj się z tematem foobar i zapomnij o Winamp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramzes Napisano 5 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 5 maja 2020 (edytowany) To tak jakbyś powiedział komuś kto jeździ mazdą i chce podłączyć nowe światła, żeby zapoznał się z tematem Volkswagen i zapomniał o maździe. Ja pytałem o coś kompletnie innego. Edytowano 5 maja 2020 przez Ramzes Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 5 maja 2020 Udostępnij Napisano 5 maja 2020 (edytowany) A słuchawki wpiete w dziurkę w dacku, albo rca z daca dalej do wzmaka np i dopiero słuchawki jeśli tak to będzie działać jak wcześniej ale z lepszym dźwiękiem. Jeśli podepniesz słuchawki do pc będzie to samo jak bez daca. Pzdr Co to za dac? Edytowano 5 maja 2020 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts