wojtek1304 Napisano 6 maja 2020 Udostępnij Napisano 6 maja 2020 Witam, kupiłem kolumny Sonus Faber Sonetto V, proszę o podpowiedz który amplituner 7.2 kupić do 3tys. z którym amplitunerem zagrają lepiej? Moje propozycje Yamaha rx-a685, drugi Marantz SR5013 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaliGdynia Napisano 13 maja 2020 Udostępnij Napisano 13 maja 2020 Jeszcze został Onkyo696 oraz Denon3600.Wiesz generalnie te wszytko modele to budżetowe najtańsze praktycznie dla każdego, w tej cenie to one podobnie zagrają, tu bym bardziej patrzył na funkcjonalność i wygląd przedewszytkim. Sonus Faber ale Venery kiedyś w salonie Denona słuchałem, szału nie zrobiły, fakt ładnie wyglądają. Kino domowe czyli amplituner i minimum 5kolumn PLUS SUBWOFER kupuje się pod wielkość pokoju. Ty kupiłeś już kolumny, czym się kierowaleś, czemu ta a nie inna marka??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts