Michał F Napisano 8 maja 2020 Napisano 8 maja 2020 Witam, Kupiłem ostatnio słuchawki Sennheiser HD 4.50 BTNC, przy włączonym ANC słychać szum niestety po wyłączeniu tej opcji i ponownym włączeniu ANC automatycznie się pojawia wraz z lekkim szumem, czy ktoś spotkał się z takim problemy, a możne jest to naturalne związane z opcją redukcji szumów ? Pozdrawiam, Michał Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 maja 2020 Napisano 8 maja 2020 To naturalne, bo sygnał w przeciwfazie z otoczenia pochodzi z mikrofonów umieszczonych w słuchawkach. Odpisz, cytując
Michał F Napisano 8 maja 2020 Autor Napisano 8 maja 2020 ModyDick dzięki a czy może wie ktoś jak wyłączyć ANC w tym modelu tak aby przy włączeniu 'utworu' nie uruchamiało się automatycznie ponownie ? Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 maja 2020 Napisano 8 maja 2020 W instrukcji obsługi powinno coś być na ten temat. Odpisz, cytując
Michał F Napisano 8 maja 2020 Autor Napisano 8 maja 2020 Niestety w instrukcji jest tylko jak włączyć i wyłączyć, możliwe ze jest to automatycznie uruchamiane przy włączaniu utworu stąd chciałem dopytać, ponieważ to pierwsze moje słuchawki z ANC. Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 maja 2020 Napisano 8 maja 2020 W większości słuchawek z ANC jest przycisk lub przełącznik który niezależnie włącza lub wyłącza ten system. W bardzo nielicznych uruchamia się on wraz z włączeniem bluetooth. Zwykle jest jakaś metoda aby go zdezaktywować. Jeśli nie ma o tym mowy w instrukcji , to pewnie jest ten system włączony na stałe. wystarczy przytrzymać jednocześnie +/– głośności Odpisz, cytując
Recommended Posts