Piotr Cichosz Napisano 9 maja 2020 Udostępnij Napisano 9 maja 2020 Te słuchawki to THRUSTMASTER Y-350CPX 7.1 Mam wyjście minijack 3.5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 maja 2020 Udostępnij Napisano 9 maja 2020 Zdaje się że te słuchawki również posiadają kabel zakończony wtykiem jack 3,5 mm. W czym problem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Cichosz Napisano 9 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2020 Bo nie jestem pewien ale gdzieś ktoś napisał o podobnych słuchawkach że podobno trzeba kartę dźwiękową 36 minut temu, MobyDick napisał: Zdaje się że te słuchawki również posiadają kabel zakończony wtykiem jack 3,5 mm. W czym problem ? Boje się że jak je kupię to nie będę nic na nich słyszał bo są do pc A to jest mój pierwszy zakup gamingowy słuchawek do telefonu I się na tym w ogóle nie znam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 9 maja 2020 Udostępnij Napisano 9 maja 2020 To są normalne słuchawki stereo. Efekty przestrzenne uzyskuje się dzięki odpowiedniemu oprogramowaniu. Telefon ma układ dźwiękowy, który działa jak karta dźwiękowa w komputerze. Możesz mieć problem ze zdobyciem odpowiedniego oprogramowania do telefonu. Często karty dźwiękowe USB można podłączyć do telefonu. Wtedy nadal może być problem z odpowiednim oprogramowaniem. Po prostu takie słuchawki działają jak każde inne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts