Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Jako, że dział niezbyt mocno oblegany, spróbuję wprowadzić trochę ożywienia.

Chciałbym przedstawić pewnego młodego człowieka, który jak się szybko okazało, ma smykałkę do walenia w bęben, a nawet kilka i w jeszcze inne rzeczy, które obok tych bębnów sobie pozawieszał ;). Myślę, że nie ma sensu nadużywać słowa pisanego - zapraszam do obejrzenia:

I co Państwo na to?

Napisano (edytowany)

Ciekawy temat. Zwłaszcza, że młodzi ludzie (czasem dzieciaki) potrafią nieźle dać czadu i zaskoczyć umiejętnościami.

Ja od jakiegoś czasu mam w ulubionych na YT innego młodzieńca. Wystąpił w Australijskim "Got Talent" (nie wiem czy wygrał).  Teraz ma chyba 10 lat ale co wyczynia z gitarą..... to niejednego starego "szarpidruta" mógłby zawstydzić.  Jestem pełen podziwu dla takich młodych talentów. Będą z nich świetni muzycy a niektórzy już nimi są.

Wklejam dwa filmy, na jednym chłopak gra z samym mistrzem Santaną. Warto zobaczyć więcej filmów na jego kanale YT.

Taj Farrant

To mamy już perkusistę i gitarzystę. Kto następny do składu? 🙂

Edytowano przez Gość
Napisano

To ja się przyznam, że akurat tego perkusistę wstawiłem nieprzypadkowo, tzn nie tylko dlatego, że nieźle mu idzie, a właściwie to o wiele lepiej niż nieźle. To mój 8-letni bratanek :) 

Napisano

Nowy78 Gratuluję młodego talentu w rodzinie. Nie zatrybiłem na początku, że temat dotyczy kogoś bliskiego Tobie i wypaliłem z tym chłopaczkiem z Australii.

Napisano

Dziękuję. Chłopak naprawdę czuje bluesa. Wszyscy są pod wrażeniem, z jaką łatwością przychodzi mu granie (pomijając niedogodności wynikające z obsługi "dorosłego" instrumentu :) ). 

Temat jest oczywiście ogólny i nie zakładałem, że będzie dotyczył tylko Karola. On po prostu podsunął mi pomysł. Jak najbardziej zachęcam do wrzucania wszelkich przykładów młodych ludzi, mogących pochwalić się nieprzeciętnymi zdolnościami i umiejętnościami muzycznymi. Trzeba ich wspierać, choćby przez oglądanie filmików i tzw ochy i achy. To bardzo motywujące i zachęcające do dalszej pracy. Wielu z nich, być może będziemy mogli słuchać w przyszłości na naszych dopieszczonych systemach audio ;) 

• 3 years later...