nowy78 Napisano 11 maja 2020 Udostępnij Napisano 11 maja 2020 Jako, że dział niezbyt mocno oblegany, spróbuję wprowadzić trochę ożywienia. Chciałbym przedstawić pewnego młodego człowieka, który jak się szybko okazało, ma smykałkę do walenia w bęben, a nawet kilka i w jeszcze inne rzeczy, które obok tych bębnów sobie pozawieszał ;). Myślę, że nie ma sensu nadużywać słowa pisanego - zapraszam do obejrzenia: I co Państwo na to? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 maja 2020 Udostępnij Napisano 11 maja 2020 (edytowany) Ciekawy temat. Zwłaszcza, że młodzi ludzie (czasem dzieciaki) potrafią nieźle dać czadu i zaskoczyć umiejętnościami. Ja od jakiegoś czasu mam w ulubionych na YT innego młodzieńca. Wystąpił w Australijskim "Got Talent" (nie wiem czy wygrał). Teraz ma chyba 10 lat ale co wyczynia z gitarą..... to niejednego starego "szarpidruta" mógłby zawstydzić. Jestem pełen podziwu dla takich młodych talentów. Będą z nich świetni muzycy a niektórzy już nimi są. Wklejam dwa filmy, na jednym chłopak gra z samym mistrzem Santaną. Warto zobaczyć więcej filmów na jego kanale YT. Taj Farrant To mamy już perkusistę i gitarzystę. Kto następny do składu? 🙂 Edytowano 11 maja 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 11 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 11 maja 2020 To ja się przyznam, że akurat tego perkusistę wstawiłem nieprzypadkowo, tzn nie tylko dlatego, że nieźle mu idzie, a właściwie to o wiele lepiej niż nieźle. To mój 8-letni bratanek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 12 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2020 Pomimo, że filmik został opublikowany całkiem niedawno, już można znaleźć do niego "Drum teacher reacts": Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 maja 2020 Udostępnij Napisano 12 maja 2020 Nowy78 Gratuluję młodego talentu w rodzinie. Nie zatrybiłem na początku, że temat dotyczy kogoś bliskiego Tobie i wypaliłem z tym chłopaczkiem z Australii. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 13 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 13 maja 2020 Dziękuję. Chłopak naprawdę czuje bluesa. Wszyscy są pod wrażeniem, z jaką łatwością przychodzi mu granie (pomijając niedogodności wynikające z obsługi "dorosłego" instrumentu ). Temat jest oczywiście ogólny i nie zakładałem, że będzie dotyczył tylko Karola. On po prostu podsunął mi pomysł. Jak najbardziej zachęcam do wrzucania wszelkich przykładów młodych ludzi, mogących pochwalić się nieprzeciętnymi zdolnościami i umiejętnościami muzycznymi. Trzeba ich wspierać, choćby przez oglądanie filmików i tzw ochy i achy. To bardzo motywujące i zachęcające do dalszej pracy. Wielu z nich, być może będziemy mogli słuchać w przyszłości na naszych dopieszczonych systemach audio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimmyJaw Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia (edytowany) Odświeżę trochę temat. https://youtu.be/PG9VmKy4Poo?si=TDx9p083xcvpg_Vy [youtube]https://youtu.be/PG9VmKy4Poo?si=7aKmzDSelOWgQX6_[/youtube] Mój synek 🙂 - lat 7,5 Od zawsze zafascynowany gitarą. Edytowano 18 kwietnia przez JimmyJaw Próba wstawienia filmu w wiadomości Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimmyJaw Napisano 18 kwietnia Udostępnij Napisano 18 kwietnia (edytowany) Edytowano 18 kwietnia przez JimmyJaw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts