PanPastelowy Napisano 14 maja 2020 Udostępnij Napisano 14 maja 2020 Cześć koledzy. Z uwagi, że przed chwilą wywaliłem do kosza trzeci egzemplarza Superluxów HD EVO MK2 (pierwsze grały trzy lata, drugie 5 miesięcy, trzecie jeden dzień(!)) pilnie potrzebuję słuchawek do wszystkiego, uniwersalnych. Do muzyki (Foobar, Tidal), wideo (Netflix, Youtube), czasami również pogram. Co do zasady dźwięk będzie leciał z Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro, od czasu do czasu z telefonu. Poprzeglądałem trochę internetu i wstępnie nastawiłem się na Sennheiser HD 559 bądź AKG K240 MKII. Ktoś może zasugerować które będą bardziej uniwersalne do "wszystkiego"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 15 maja 2020 Udostępnij Napisano 15 maja 2020 Cześć, Zdecydowanie bardziej uniwersalnym rozwiązaniem będą Sennheisery. AKG potrzebują mocniejszego wzmacniacza żeby pokazały swoje możliwości. Alternatywą mogą być Beyerdynamic DT240Pro, które grają dynamicznie i świetnie różnicują fakturę basu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPastelowy Napisano 16 maja 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 maja 2020 Dzięki za pomoc kolego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts