pietrek00 Napisano 11 stycznia 2009 Napisano 11 stycznia 2009 witam, dokonałem zakupu amplitunera onkyo505 + zestaw kolumny quadral argentum 0.7. Od razu mowie ze jestem calkowitym laikiem jezeli chodzi o takie sprzety. Moj problem polega na tym, gdyz po właczeniu muzyki z dvd, albo z tunera radiowego dźwiek leci tylko na 2 kanały (fronty), reszta jest cicho. nie wiem czy to wina czinczy którymi poki co podłączylem zestaw, chociaz do słuchania muzyki z radia nie ma to nic wspolnego, a dzwiek nadal na 2 kolumny frontowe. prosze o pomoc pozdrawiam Odpisz, cytując
pirs Napisano 11 stycznia 2009 Napisano 11 stycznia 2009 WitamDVD podłacz z ampli kablem cyfrowym (optyczny bądz koaxial )Poza tym pobaw się w ustawieniach ampli.A koniecznie przeczytaj dokładnie instrukcje obsługiPozdrawiam Odpisz, cytując
pietrek00 Napisano 11 stycznia 2009 Autor Napisano 11 stycznia 2009 a jeszcze jedno. jezeli włącze tuner radiowy, to można słuchać radia w 5.0 czy tylko 2.0? pozdrawiam Odpisz, cytując
pirs Napisano 11 stycznia 2009 Napisano 11 stycznia 2009 Napewno 5.0.Pobaw się w ustawieniach. Odpisz, cytując
Recommended Posts