Artur Zomer Napisano 18 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2020 Mam dwa wolne miejsca w rodzince Tidal HiFi. Zapraszam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandurski Napisano 18 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2020 4 godziny temu, Artur Zomer napisał: Mam dwa wolne miejsca w rodzince Tidal HiFi. Zapraszam. Witam jaka cena Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wushu81 Napisano 18 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 18 czerwca 2020 Hej. Jestem chętny jakby co. Czy to działa na nowym koncie czy na tym, które już się ma? Właśnie skończyła mi promo na hifi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Zomer Napisano 19 czerwca 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 8 godzin temu, wushu81 napisał: Hej. Jestem chętny jakby co. Czy to działa na nowym koncie czy na tym, które już się ma? Właśnie skończyła mi promo na hifi poproszę o kontakt 603768956 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wushu81 Napisano 19 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 8 godzin temu, wushu81 napisał: Hej. Jestem chętny jakby co. Czy to działa na nowym koncie czy na tym, które już się ma? Właśnie skończyła mi promo na hifi Widzę, że dopiero co dołączyłeś do forum, także odpuszczę sobie, ze względu na wcześniejsze doświadczenie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts