Flippo Napisano 15 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2009 Witam,potrzebuje pomocy w wyborze amplitunera ktory zamierzam nabyc. Na forum nie znalazlem niestety tego czego szukam. wiec:Gram w grym na PS3 oraz ogladam filmy Divx oraz Blu-ray, muzyki sporo ale raczej wiekszosc z mp3, czesc z CD Yamaha 880 (stare, ale jare;)do wydania okolo 1500. Musze miec przejscie z 2 HDMI na 1. wchodza w gre:Sony STR-DA1200ESYamaha RX-V861Denon AVR-1908 (raczej tez chyba ze pomylka w sklepie internetowym)Mialem kupowac juz Yamahe, ale zastanawiam sie czy inny nie bylby lepszy. Do tego mam system kina JBL 135 (4 male glosniki i sub) oraz dwie kolumny Dali 505.Chcialbym cos z tego zmontowac, aby w tym momencie nie narazac sie na dodatkowe wydatki.Prosze o podpowiedz. ps. (Yamahe mam w stereo, dzwiek troche metaliczny, ale sie przyzwyczailem i mi odpowiada) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 15 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2009 Ponieważ tak naprawdę nie da się określić który z tych ampli tunerów zagra lepiej w twoim zestawie.Albo wybierz Yamahę przez sentyment dla firmy albo ten z ampli który ma największą moc,to nigdy nie zaszkodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts