Jonasz Koffta Napisano 17 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2020 (edytowany) Witam, Czy posiada może ktoś takie urządzenie ? Mam problem z połączeniem audio ARC. Nie mogę ustawić TV audio input mode hdmi. Edytowano 17 sierpnia 2020 przez Jonasz Koffta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bali Napisano 17 sierpnia 2020 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2020 3 godziny temu, Jonasz Koffta napisał: Witam, Czy posiada może ktoś takie urządzenie ? Mam problem z połączeniem audio ARC. Nie mogę ustawić TV audio input mode hdmi. Przywróć ustawienia domyślne (kliknij domyślnie)i wszytko będzie ok. Pamiętaj aby też kabel do ARC HDMI mieć odpowiedni, no i w TV HDMI arc musi być. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz Koffta Napisano 17 sierpnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2020 5 minut temu, Bali napisał: Przywróć ustawienia domyślne (kliknij domyślnie)i wszytko będzie ok. Pamiętaj aby też kabel do ARC HDMI mieć odpowiedni, no i w TV HDMI arc musi być. Wielkie dzięki Juz działa!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts