Cebulka Napisano 15 września 2020 Udostępnij Napisano 15 września 2020 Aktualnie zatrzymałem się na poszukiwaniach jakiegoś zestawu słuchawkowego do moich walkmanów i szczerze nie do końca wiem co szukać. Fajną opcją gdyby słuchawki były stylistycznie podobne do oryginalnych z TPS-L2 (których oczywiście nie kupiłem i w najbliższej przyszłości nie planuje ze względu na astronomiczne kwoty) Oczywiście zależy mi na jakości dźwięku. Nie ma znaczenia dla mnie czy będą używane czy nowe. Kwota którą chciałbym na to przeznaczyć na ten moment to ~200zł Jest sens w tej cenie coś brać? Przyszedłem tutaj z pomocą bo szczerze nie za bardzo się na tym znam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 15 września 2020 Udostępnij Napisano 15 września 2020 Jak to słuchawki do TPS-L2 to https://allegro.pl/oferta/sluchawki-walkman-retro-sound-lab-9606896400 👌 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cebulka Napisano 15 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2020 4 minuty temu, Inferno napisał: Jak to słuchawki do TPS-L2 to https://allegro.pl/oferta/sluchawki-walkman-retro-sound-lab-9606896400 👌 Jak z ich jakością? Widzę je często od 30 do nawet 200zł a w sumie nic o nich ciekawego nie znalazłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 15 września 2020 Udostępnij Napisano 15 września 2020 No jakości z takich słuchawek to nie bardzo można się spodziewać, ale do sprzętu Vintage no to AirPods nie podłączysz 🙂 Tak wyglądały słuchawki do TPS-L2 tu liczy się styl! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cebulka Napisano 15 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2020 5 minut temu, Inferno napisał: No jakości z takich słuchawek to nie bardzo można się spodziewać, ale do sprzętu Vintage no to AirPods nie podłączysz 🙂 Tak wyglądały słuchawki do TPS-L2 tu liczy się styl! Osobiście nie wiem czy chciałbym używać AirPods'ów w jakimkolwiek sprzęcie. W dodatku nie przepadam za bezprzewodowymi słuchawkami 😕 Co do reszty trochę racji. Ale z tymi słuchawkami zastanowię się na jakieś konwenty. Chciałbym coś bardziej do codziennego użytku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 16 września 2020 Udostępnij Napisano 16 września 2020 Tak napisałem o tych AirPods’ach bo młodzież je kocha, zwyczajnie jako przykład i tyle 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 16 września 2020 Udostępnij Napisano 16 września 2020 Myślę ze warto brać pod uwagę Koss Porta Pro Ta konstrukcja ma kilkadziesiąt lat i są nadal produkowane. Na podobnych lecz nowszych przetwornikach są Koss UR 40 lub mniejsze Koss KSC75 Wszystkie z nich są słuchawkami otwartymi do sprzętu przenośnego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cebulka Napisano 17 września 2020 Autor Udostępnij Napisano 17 września 2020 20 godzin temu, MobyDick napisał: Myślę ze warto brać pod uwagę Koss Porta Pro Ta konstrukcja ma kilkadziesiąt lat i są nadal produkowane. Na podobnych lecz nowszych przetwornikach są Koss UR 40 lub mniejsze Koss KSC75 Wszystkie z nich są słuchawkami otwartymi do sprzętu przenośnego. Koss Porta Pro wygląda obiecująco. Wielkie dzięki, jutro zamówię. 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts