kinshuk2 Napisano 8 października 2020 Udostępnij Napisano 8 października 2020 (edytowany) Kupiłem stary wzmacniacz Crate CR-1 z dwoma przepalonymi rezystorami. Obecnie pracuję nad określeniem wartości każdego rezystora, ale zamiast po prostu je wymieniać, chcę się zastanowić, dlaczego się spalili. Jakieś pomysły? Nie ma sensu ich wymieniać tylko po to, żeby znaleźć spalone rezystory, gdzie objaw nie jest problemem. Edytowano 8 października 2020 przez kinshuk2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinshuk2 Napisano 9 października 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 października 2020 20 godzin temu, kinshuk2 napisał: Kupiłem stary wzmacniacz Crate CR-1 z dwoma przepalonymi rezystorami. Obecnie pracuję nad określeniem wartości każdego rezystora, ale zamiast po prostu je wymieniać, chcę się zastanowić, dlaczego się spalili. Jakieś pomysły? Nie ma sensu ich wymieniać tylko po to, żeby znaleźć spalone rezystory, gdzie objaw nie jest problemem.192.168.0.1 routerlogin 192.168.l.l ISSUE GOT SOLVED!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swedberg Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 (edytowany) electronics exam done https://writemyessaysonline.com Cześć, Masz dostęp do schematu? Czy głośnik jest w porządku? Sprawdziłeś wszystko? Edytowano 12 marca 2021 przez Swedberg Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts