Gość Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 (edytowany) Witam 😉 Zapraszam wszystkich do wklejania zdjęć/filmików sprzętu STEREO/KD który chcielibyście mieć u siebie w domach/mieszkaniach! Każdy z nas ma jakieś niespełnione pragnienia/marzenia, skoro jesteśmy na forum o tematyce AUDIO chociaż przez chwilę spełnijmy je 😎 Proszę o podejście do tematu bez HEJTU! Liczy się to że każdy z nas lubi coś innego nie koniecznie gorszego! Konstruktywne komentarze mile widziane 👍 Osobiście bardzo wkręciłem się w sprzęt cyfrowy/impulsowy taki set bardzo by mnie zadowolił! SMSL A8 + RME ADI-2 DAC + KEF R7 Edytowano 9 października 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Visitor1230 Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 Fantzja, która nie zostanie nigdy spełniona. audio od 4,05 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 Nigdy nie mów Nigdy 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 Cóż Nie wiem nawet ile to kosztuje ale... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 Drogi motylek 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 (edytowany) Luxman l-590 mark (ew. Accuphase P-7300) + focal grand utopia ,ale żeby to zrealizować to najpierw trzeba duży domek z 40-50m^2 salką także trzeba grać w totka Edytowano 9 października 2020 przez Kubakk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 (edytowany) W twoim przypadku wygrana w Lotto by się przydała GRASZ 😋 Moja fantazja jest znacznie tańsza 😉 Edytowano 9 października 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 Teraz druga moja fantazja a co będę sobie żałował 😉 Lyngdorf TDAI-3400, Lyngdorf CD-2, Opera Grand Callas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 22 października 2020 Udostępnij Napisano 22 października 2020 (edytowany) Moja fantazja. Do zestawu jaki mam dwie końcówki I kolumienki: Ewentualnie zamiast końcówek taki wzmacniaczyk A tego wzmacniacza słuchałem z takimi paczkami, tez mogą być 😁 Edytowano 22 października 2020 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts