matssuda Napisano 2 lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 lutego 2009 Witam,Mam malutkie pytanie do posiadaczy amplitunera DENON AVR1508.Po ustawieniu sprzętu przez mikrofon i Auto Setup następuje zapis do "pamięci" amplitunera. Czy po manualnym przestawieniu opcji w setupie(odległości głośników, częstotliwość, itp) jest możliwość do powrotu sprzed tego stanu, dokładniej do "czystego zapisu" Auto Setup?Instrukcja nic o tym nie mówi a i google cicho siedzi i wygląda na to że trzeba ponownie użyć Auto Setup i mikrofonu. Może ktoś zna sposób?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 2 lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 lutego 2009 Nie znam instrukcji obsługi tego urządzenia, ale moim zdaniem powinno tam być wyjaśnione: jak wrócić do ustawień FABRYCZNYCH! Jak już to zrobisz (tzn. zresetujesz DENONA), to powtórz czynności z mikrofonem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matssuda Napisano 2 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 lutego 2009 no właśnie tego chciałem uniknąć bo to jednak ok 15-20 min kolejnego ustawiania i "bipania" głośników, a chciałbym powrócić do wcześniejszych ustawień Auto Setupu gdyż dawały najlepszy efekt w moim salonie Myślałem że to logiczne że jeżeli się coś zapisuje to można to ponownie przywrócić. Niestety manual o tym milczy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 2 lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 lutego 2009 Jeżeli po autokalibracji coś ręcznie zmieniłeś to niestety musisz rozpocząć wszystko od nowa.A swoja drogą cóż to jest 15 minut.Przynajmniej dojdziesz do lepszej wprawy.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matssuda Napisano 3 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 lutego 2009 Dzięki za odpowiedzi. Tak też robię (Auto Setup od nowa) bo lubię eksperymentować z tym sprzętem. A swoja drogą to dziwne że nie ma funkcji powrotu.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts