Andrzej58 Napisano 6 listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 listopada 2020 Dobry wieczór mam pytanie czemu mój soundbar niechce mnie połączyć surround? Może ktoś mi pomóc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 listopada 2020 Udostępnij Napisano 9 listopada 2020 Witaj, Czy przeprowadziłeś w każdym urządzeniu aktualizację? W pierwszym kroku musisz wrzucić w system najpierw model BAR 400 a później po kolei następne urządzenia. Nie możesz zaburzyć kolejności. Najlepiej jak zresetujesz wszystkie urządzenia i zaczniesz od początku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej58 Napisano 9 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2020 Dziękuję za odpowiedź od jutra zacznę akcja dam znać czy się udalo pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej58 Napisano 10 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 10 listopada 2020 Dziękuję za pomoc wszystko działa 🙂👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 listopada 2020 Świetnie! W razie problemów (czego nie życzymy) możesz się zgłosić do naszych salonów bądź serwisu. Miłego dnia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts