HERO33 Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Witam. Szukam słuchawek wokółusznych, zamkniętych, przewodowych do 500zł. Najczęsciej będę ich używał do słuchania muzyki typu metal, elektronika. Chciałbym, żeby dobrze współpracowały z telefonem Samsung Galaxy S7. Po przeczytaniu recenzji w internecie zainteresowały mnie Edifier h880. Co o nich sądzicie? Może ktoś ma jakieś inne propozycje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 listopada 2020 Cześć, W takich gatunkach bardzo dobrze sprawdzą się Brainwavz HM5 lub Ultrasone P820 jeśli chciałbyś uzyskać lepszą kontrolę basu ale kosztem jego masy. Edifier niestety nigdy nie słuchałem w związku z czym nie jestem w stanie powiedzieć jak mogłyby zagrać w porównaniu do Brainwavz czy Ultrasone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts