lsd333 Napisano 5 lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 lutego 2009 Witam Jestem nowy na tym forum i nie wiem czy właściwie umieściłem mojego posta ale .....Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem amplitunera pioneer vsx-d510.I jak się okazuje nie do końca szczęśliwym ponieważ instrukcja książkowa którą dostałem jest w 3 językach a mianowicie Szwedzkim Norweskim i Portugalskim.Po wielu perypetiach udało mi się znaleźć instrukcję w języku Angielskim ,i tu niespodzianka ponieważ pisana jest typowo technicznym językiem i nadal mam rebus jeżeli chodzi o obsługę mojego amplitunera.Jeżeli ktoś ma lub wie gdzie mógłbym pobrać Polską wersję tej instrukcji to prosiłbym o namiary lub jakiś link .Ponieważ goglowanie nie dało żadnych rezultatów prosiłbym was drodzy forumowicze pomóżcie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vmaestro Napisano 5 lutego 2009 Udostępnij Napisano 5 lutego 2009 Cytuje słowa...post kilka wierszy poniżej:"z tym problemem atakuj do sklepu, w którym nabyłeś zestaw.Dostarczenie instrukcji PL jest obowiązkiem sprzedawcy". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lsd333 Napisano 5 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2009 Cytat Cytuje słowa...post kilka wierszy poniżej:"z tym problemem atakuj do sklepu, w którym nabyłeś zestaw.Dostarczenie instrukcji PL jest obowiązkiem sprzedawcy". I tu pojawia się problem ponieważ sprzęt ten dostałem od kogoś i nie mam nawet prawa myśleć o domaganiu sie polskiej instrukcji.Dlatego napisałem na tym forum. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts