PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 No i doszło do skutku i kupiłem w końcu swój wymarzony wzmacniacz. Jest to Onkyo A-8220 kolor srebrny od waszego kolegi muzycznego_gościa. Wydaje mi się że zakup jest bardzo trafny i udany, nawet mi się nie wydaje ale to wiem. Następny mój zakup to będą jakieś dobre monitory od 30-50 Wat plus podstawki, bo w moim pokoju innej opcji nie ma. I teraz bym chciał żebyście mi coś doradzili. Jakie głośniki warto kupić, bo szczerze to na głośnikach wogule się nie znam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 do jakiej kwoty ? jak wielki pokoj ? pomoz nam troche ;p Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 Waty nie maja zadnego znaczenia. Ile masz kasy? Nowe czy uzywane? do jakiej muzyki? jakie brzmienie?Kazdy bedzie mial inny typ, tutaj nie ma ze A jest dobre a B jest be. To co ktos moze uznac za super sprzet dla Ciebie moze byc brzmieniowym dnem.Btw jesli kolumny to odrazu szukaj kabla glosnikowego. Na poczatek z tanich Procab ls 25 bedzie ok.Same kolumny i wzmak nie graja wiec jakies zrodlo tez musi byc...Za duzo pytan, za malo odpowiedzi... Jesli skompletujesz sprzet zablokouj na sztywno jakims progsem kazda strone ktora zawiera slowo "audio" Jak wdpeniesz w to gowno to masz przesrane;/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 Muzyka - Rock, Jazz (Będzie też Radio)Pokój - 3,5m x 3,5mŹródło - no to muzyka, radio, komputer i będzie jeszcze CD.Kwota - do 350złStan - UżywaneBrzmienie - Ciepły i miękki dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 http://www.allegro.pl/item553880612_missio...nieuzywane.htmllub http://www.allegro.pl/item551212280_tannoy...nitory_bcm.htmlale czy ten tannoye zagraja cieplo to nie wiem, do 350zl malo sensownych propozycji na alledrogo, chyba ze akcetujesz kolumny ktore maja okolo 20 lat;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 tench88 dal dobra propozycje. Ciekawe w tej cenie sa jeszcze tannoye M1 i magnat monitor 220 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 http://www.allegro.pl/item543999098_kolumn...225_s_2szt.htmlA co ty myślisz o tych głośnikach ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 Ta sa raczej pierdziawki do kd...Nie wiem co to sa za mx1, ale za 480zl sa tannoye m1, a to juz porzadna kolumienka:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 http://www.allegro.pl/item550304826_jbl_e_...32_2265195.htmlhttp://www.allegro.pl/item551212280_tannoy...nitory_bcm.htmlAlbo jeszcze coś takiego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 jbl za sztuke a tamte tannoye napewno gorsze od m1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 Ale te tannony to widzę z Tajwanu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 Jbl nie, tannoy tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 Ja bym wolał coś dobrej roboty nie zależy mi tak bardzo na mocy bardziej na jakości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 A myslisz ze tanoy to co to jest? Myslisz ze nie polecamy kody bo ma mniej mocy ale za to lepsza jest? sorry vinetu ale do 350zl nie ma zbytnio w czym przebierac. Jak masz tylko 350 to albo tanoy albo mission. A jak nie to dozbieraj do m1/fusion ale to juz okolo 500zl, a jak bedziesz mial 500zl to znowu dojda inne modele, wiekszy wybor. Mx1(robiony na wegrzech) jest troche gorszy od m1. Poza tym wiekszosc kolumn jest robiona w chinach, tajwanie etc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 http://www.allegro.pl/item550585481_yamaha...d_monitory.htmlA co ty myślisz o tych kolumienkach ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 http://www.allegro.pl/item551095346_techni...z_kolekcji.htmlMyślę że te są też bardzo dobre a co do ceny to mogę przecież granice te co napisałem przekroczyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 Co do tych ostatnich to zle myslisz. Yamaha hmm ja bym nie kupil zadnych kolumn Yamahy, nie wiem czemu. Ale imho niektore klocki maja dobre ale o kolumnach nie widzialem dobrych slow. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 dla mnie ten od ost yamahy to naciagacz. tekst o hi end lol. wysylka 32 zl !?!?!? to chyba model z mini wiezy ktorejs ale nie warto kupic. wg mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 A te Technicsa ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 11 lutego 2009 Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 A co powiesz na ten tekst? "SAME WYSOKOTONOWE TO KOSZTY CAŁYCH..ZESTAWÓW..KOLUMN...."Dobrych kolumn nie trzeba reklamowac, nie trzeba pisac hi end, ludzie ktorzy znaja sie nie kieruja sie takimi sloganami, ale jesli sie sprzedaje gowno to warto napisac cos co przyciagnie uwage.Daruj sobie Technicsa. Lepiej psozukaj opini na temat tannoya lub missiona na audio.com.pl/audiostereo.pl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 11 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2009 http://www.allegro.pl/item553880612_missio...nieuzywane.htmlA te co mi pokazywałeś to dobre są ? Mają ładny ciepły dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 12 lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 lutego 2009 Podobno maja ale to chyba nie problem ich posluchac? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 12 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 lutego 2009 To jakie w końcu te głośniki kupić, mogę dać nawet 500zł ale żeby były dobre małe i miały delikatny i ciepły ton brzmienia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 12 lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 lutego 2009 Te missiony zapronowane sa dobra oferta. mozesz poszukac rowniez tannoy m2. na allegro sa magnaty quantum 503 za 499. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tench88 Napisano 12 lutego 2009 Udostępnij Napisano 12 lutego 2009 A jak brzmia quantumy? podobno missiony maja cieply mieki basik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts