geforc Napisano 11 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2021 Witam, Panowie moja panna znowu poniszczyła sluchawki, jedne starczą jej na pół roku. Zazwyczaj urywa kabelek albo od samej słuchawki albo ten od minijacka. Co polecacie coś wytrzymałego takiego "niezniszczalnego" do 100zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2021 (edytowany) Może TIN Audio T2 za 116 zł z łatwo wymiennym kablem: https://pl.aliexpress.com/item/32963206923.html Edytowano 11 stycznia 2021 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 A coś z Polski żeby nie trzeba było 3 miesiące czekać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Z wysyłką AliExpress Standard Shipping dojdą w 2 tygodnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Rok temu i wcześniej może i tak, obecnie czekam na paczki z października, nie ma szans, musi być coś z PL Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 Zwykłe nierejestrowane przesyłki idą obecnie po 3 miesiące, jednak te ASS przychodzą często poniżej 2 tygodni (w obecnej sytuacji). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 ale ja zamawiałem w październiku z ASS i do dzisiaj nic nie mam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 To musiało się coś z nią stać i z końcem okresu ochronnego powinieneś to zgłosić aby dostać zwrot pieniędzy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 12 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2021 dobry my tu tak gadamy a ja zapomniałem o ważnym aspekcie w słuchawkach, musi być mikrofon do rozmowy przez telefon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforc Napisano 13 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 i nic ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 14 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2021 Na uszkodzenia przewodu najlepszą receptą jest możliwość jego łatwej wymiany. Można kupić kable z mikrofonem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImGMz.dsd Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 https://allegro.pl/oferta/sluchawki-hifi-hybrydowe-kz-zst-mic-jak-fiio-fh1-9486920226 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts