mike85 Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 SPH-AA02 To oznaczenia twego wzmaka .po użyciu przejściówki napędzi on w stopniu dobrym moje Senki 559.Polecam koszt niewielki a jakość i moc jak na przenośne urządzenie powalają.obecnie współgra ze słuchawkami soundmagic E10 też niedoceniany produkt w super cenie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 no nie jestem pewien, czy za 125 zł można mieć coś "świetnego" -wolałbym za 319 Audioquesta Dragonfly Black, -to pewniejsze rozwiązanie, ale co nie zmienia faktu-posłuchałbym tego SPH, dla własnych doświadczeń. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 21 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 stycznia 2021 Inna półka cenowa póz tym ten ma akumulator 2000mah i z tego co widzę jest mocniejszy.jesli tego audioquesta podeoniesz po smartfon to bateria leci pewnie ostro. Jakość pewnie ma lepszą nie wątpię ale do muzy której ja słucham wystarczy mi dobry dźwięk i duża moc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 25 lutego 2021 Powiem tak wzmachol zasila duże słuchawki bez problemu ja go podłączam pod gniazdo cinch i jest superchce tylko do niego daca bo to co mam w Xiaomi Redmi note 9 myślę że chinole przyoszczesily es Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike85 Napisano 26 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 Brakuje daca bo sygnał z Xiaomi 9 nie pozwala rozwijać skrzydeł.jesli kto ma mało gotówki polexam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 26 lutego 2021 Udostępnij Napisano 26 lutego 2021 Dnia 25.02.2021 o 20:47, pirlo81 napisał: Równie dobrze można napisać, co za 319 zł można mieć świetnego. Za 3500 dopiero coś tam słychać. A tak na poważnie, jeśli ktoś jest zadowolony z wydanych 125zł to super. Pozostaje słuchać i się cieszyć. Pozdrawiam Tutaj piszemy o przyziemnych kwotach. Dlatego zaznaczyłem, że nie duża dopłata może spowodować znaczącą zmianę. Oczywiście, że większe pieniądze powinny zagwarantować lepsze efekty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts