z-czaj-nick Napisano 13 lutego 2009 Udostępnij Napisano 13 lutego 2009 Szukam słuchawek w cenie ok 200zł (nie dysponuje wieksza ilościa) wcześniej uzywałem jakieś sony (w sumie to nawet nie pamiętam) kossy porta pro oraz akg 414 a ostatnio słucham troche na Grado SR 60. Najbardziej przypadły mi do gustu AKG i szukałem coś w tym temacie a konkretnie takie modele AKG K420P K 420 P, AKG K 430, AKG K 512. Mają one służyć przedewszystkim do łażenia po mieście i do jazdy komunikacja miejską, ale również do słuchania muzy w pokoju. Dzięki za pomoc z góry?! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kis Napisano 16 lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 lutego 2009 Podejrzewam, że raczej nic lepszego od Porta Pro nie znajdziesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 18 lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 lutego 2009 Polecałbym ten model. Zamknięte składane więc nie zabiorą za dużo miejsca.http://www.audiostrefa.pl/product_info.php?products_id=2247 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2xB Napisano 18 lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 lutego 2009 Hej Kibic1 miales moze okazje odsluchac te AKG?Tak sie zastanawiam jak one sie maja np. do tych denonow:http://www.allegro.pl/item555827552_ah_p37...72_od_reki.htmlOsobiście mam Sennheisery HD202 i w szczególności do miasta polecam te słuchawki - bardzo dobrze wyciszają, dzwięk całkiem przyzwoity, dobry bas.Porównywałem również ze wspomnianymi Kossami... ciężko powiedzieć, które grają lepiej - kossy mają zdecydowanie inny bas, ale również dobry. Nie jest to konstrukcja zamknięta więc wyciszenie będzie przeciętne. Z drugiej strony zamknięte słuchawki męczą przy dłuższym słuchaniu.Zarówno Kossy, jak i Sennheisery to przedział cenowy 100 - 120zł... więc do 200zł jest jeszcze troche zapasu, a tam między innymi wspomniane AKG i denony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 18 lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 lutego 2009 AKG słuchałem ,ale nie słuchałem Denonów ,ostatnio wyższe modele Denona miały entuzjastyczne recenzje.Jak by sie udała chciałbym je porównać z moimi Senkami.Ale to mało prawdopodobne,chyba że w Warszawie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts