Marcin Molitor Napisano 21 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2021 Witam. Czy ktoś z Was miał styczność ze standami firmy EDIFIER? Szukam czegoś pod Elaki Debut Reference i dzisiaj przypadkowo przeleciały mi przed oczami oferty EDIFIERA, cenowo chyba bezkonkurencyjne. Niestety nigdzie w okolicy nie można ich znaleźć w sklepach żeby zobaczyć je na żywo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 22 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2021 Ja mam standy tagi - tanie, solidne, dobrze wykonane. Aczkolwiek na strychu czekają też standy dynaudio, które niestety żonie się nie podobają. Te edifiery wg mnie takie sobie. Może popatrz na coś od norstone. Mi ich standy podobają się bardzo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Molitor Napisano 8 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 lutego 2021 Dnia 22.01.2021 o 15:47, seba3002 napisał: Ja mam standy tagi - tanie, solidne, dobrze wykonane. Aczkolwiek na strychu czekają też standy dynaudio, które niestety żonie się nie podobają. Te edifiery wg mnie takie sobie. Może popatrz na coś od norstone. Mi ich standy podobają się bardzo. Wybór padł na białe Norstone Stylum 3. Myślałem o standach od Tombase z Krakowa, ale na szczęście szybko się z nich wyleczyłem. Podejście sprzedawcy do klienta to dno i metr mułu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts