k.labuszewski@inventivemed Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Witam, Mam problem. Mam takie coś z Accuphase e370 i super głośnikami. Problem polega na Tym, ze po włączeniu sprzętu odtwarzajac nagrania z Internetu,np. Tidal przerywa mi odtwarzane utwory cyklicznie jakby tracil polaczenie na 1 sekunde. Trwa to ok.5 do 7 minut. Po rozgrzaniu zanika problem.? Urzadzenie zaktualizowane. Co to moze byc? Przez te 7 minut wiec zrywa mi ok.15- 20 razy... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 2 godziny temu, k.labuszewski@inventivemed napisał: Witam, Mam problem. Mam takie coś z Accuphase e370 i super głośnikami. Problem polega na Tym, ze po włączeniu sprzętu odtwarzajac nagrania z Internetu,np. Tidal przerywa mi odtwarzane utwory cyklicznie jakby tracil polaczenie na 1 sekunde. Trwa to ok.5 do 7 minut. Po rozgrzaniu zanika problem.? Urzadzenie zaktualizowane. Co to moze byc? Przez te 7 minut wiec zrywa mi ok.15- 20 razy... W ustawieniach Sound/lock range adjust zmniejsz wartość. Pewnie masz na 1? Najlepiej ustaw na 3/4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k.labuszewski@inventivemed Napisano 24 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 46 minut temu, slaw0001 napisał: W ustawieniach Sound/lock range adjust zmniejsz wartość. Pewnie masz na 1? Najlepiej ustaw na 3/4 Jesteś Wielki!!! Albo ja maluczki... Thks Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 4 minuty temu, k.labuszewski@inventivemed napisał: Jesteś Wielki!!! Albo ja maluczki... Thks 😁 Ani jedno ani drugie. Miałem tylko "szczeście" tego doświadczyć. Miłego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts