konrad74 Napisano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 (edytowany) Dnia 3.02.2021 o 07:15, S4Home napisał: Jak mozna polecać wzmacniacz nie mając kolumn? Dalej tego nie ogarniam. Napisałeś j/w, a Ja zadałem Tobie pytanie: Jak można polecać kolumny nie mając wzmacniacza? Od czego zaczynamy od kolumn czy wzmacniacza budując zestaw? Nie odpisałeś. 10 godzin temu, S4Home napisał: No to skąd wiesz że jest super jak nie masz kolumn do niego? A już polecasz A skąd wiesz, że nie mam kolumn? Czy pytając o inne znaczy, że nie mam ? A dla czego mam nie polecać innym do posłuchania ? - Dlatego, że nie macie w swojej ofercie ? pozdrawiam Edytowano 11 lutego 2021 przez konrad74 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 11 lutego 2021 Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 U mnie grał z bx5 . Nie wiem jak teraz wygląda hierarchia w MA ale spróbuj jak możesz i wyższe serie monitorów z tej firmy . Pzdr A i głośnikowe chord wypróbuj silverscreen np. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 18 lutego 2021 Udostępnij Napisano 18 lutego 2021 Dnia 10.02.2021 o 22:06, konrad74 napisał: Advance + Monitor Audio Bronze 2 - tego zestawienia słuchałem, czy poniższe kolumny zagrają w podobnym tonie ? Monitor Audio Bronze 6G 100 Castle Acoustics Knight 2 STX MX-140 dziękuję za sugestie, opinie, porady. U mnie AA gra z Monitor Audio serii Silver i jest to w miarę bezpieczne połączenie. Zarówno półka do wzmacniacza podobna ja i jaśniejszy i dynamiczny MA ożywia nieco rozmarzonego AA. Dobry zestaw na początek. Gdy sprecyzujemy wymagania, pewnie inne kolumny będą nas bardziej kręcić. Dużo zależy też oczywiście od repertuaru. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts