proot Napisano 14 lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 lutego 2009 Witam,to jest mój pierwszy post na Waszym forum, ale szukałem w sieci i nie za bardzo sobie poradziłem.Otóż, zainwestowałem w kolumny, dokładnie model z tematu (Bowers & Wilkins, model 683).Szukam teraz wzmacniacza z CD. Przedziały cenowe, które mnie interesują to:od 3500 zł do 5000 złJeśli moglibyście coś polecić w tych dwóch przedziałach. Bardzo byłbym wdzięczny.p.s. oglądałem Marantza PM8003 i Harmana HK980. Pierwszy wydawał się grać ładnie z tymi głośnikami, jednak nie mogłem sprawdzić na pełnej mocy (sklep, ludzie, etc.). Co do Harmana, mam obawę że nie uciągnie tego zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 14 lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 lutego 2009 Weż pod uwagę Rotela.Bowers i Rotel to jedna grupa kapitałowa i w zasadzie niższe wersje Bowersa konstruowane są pod Rotela i vice versa.Jak to zestawienie Ci się nie spodoba to wtedy pomyśl o innym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proot Napisano 14 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2009 Cytat Weż pod uwagę Rotela.Bowers i Rotel to jedna grupa kapitałowa i w zasadzie niższe wersje Bowersa konstruowane są pod Rotela i vice versa.Jak to zestawienie Ci się nie spodoba to wtedy pomyśl o innym. A masz coś konkretnego na myśli? Ra-06 da radę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 14 lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 lutego 2009 RA-06 to następca RA-03 ale widziałem na Allegro RA-1070 za ok. 2,5kzł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 14 lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 lutego 2009 ojjj tak tak .. 1070 to juz baaardzo dobry klocek !! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proot Napisano 14 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2009 Cytat ojjj tak tak .. 1070 to juz baaardzo dobry klocek !! A czy RA-1070 to nie jest sam przedwzmacniacz?Potrzebuję kompletu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 14 lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 lutego 2009 oznaczenia rotela ra- wzmacniaczrb- koncowka mocyrc- przedwzmacniaczrcd- cdrx - tuner ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proot Napisano 15 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2009 To dziwne, bo szukam co prawda na ceneo i nigdzie przy tych modelach nie ma parametrów mocy, etc. Przy RA-06, etc. jest podane :/ Macie jakieś specyfikacje tych sprzętów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proot Napisano 15 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2009 Dobra, mam. Sory za zamieszanie. Cenowo jednak powala narazie mój budżet Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts