bojkar Napisano 14 lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 lutego 2009 Witam. Jest to moj pierwszy post wiec witam wszystkich. Na wstepie przychodza do Was z zapytaniem. Ostatnio udalo mi sie kupic wzmacniacz Pioneera A-450R, teraz szukam do niego kolumn podlogowych. Przedzial kasowy tak max 700zl. Pokoj mam ok 20m^2 takze nie duzy. Nie jestem rowniez bardzo wymagajacym audiofilem, chce tylko czystej muzyki, nie musi pol osiedla ja slyszec. Z tego co sie rozejrzalem znalazlem 2 zestawy tonsila Lotus oraz Fenix II. Cenna Fenixow jest prawie 2x wieksza od Lotus czy idzie to w parze z jakoscia? Nie jestem zdecydowany na Tonsile jesli macie inne ciekawe propozycje chetnie wyslucham.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 14 lutego 2009 Udostępnij Napisano 14 lutego 2009 jak zdarzysz to http://www.allegro.pl/item550668619_etera_..._sklep_moc.htmlw tej cenie nie mocne podlogowki to gale 3040 .. ojj warte ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bojkar Napisano 15 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 lutego 2009 Witam. Zakupilem kolumny KODA AV702f, jak tylko przyjda to napisze jak caly zestaw sie sprawuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts