kondijedyny Napisano 29 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2021 Cześć, piszę do was z dosyć ciężką mi od dawna sytuacją. Swojego czasu zakupiłem głośniki Logitech z607 5.1, są świetne, jednak nie jestem z nich w pełni zadowolony ponieważ w trybie 5.1, dźwięk brzmi bardzo bezpłciowo (grają tylko dwa przednie głośniki, bez subwoofera). Kiedy zmieniam na tryb 2.1 to wtedy głośniki posiadają swoją realną moc i brzmią bardzo dobrze. Wszystkie głośniki są podłączone do komputera poprzez zewnętrzną kartę dźwiękową, I-TEC 7.1 USB. Dlatego piszę też do was, bo research internetu już za mną i naprawdę nie mam się czego chwycić. Jeżeli tylko ktoś by mógł mi pomóc, znał ewentualne rozwiązanie błędu to byłbym wdzięczny. Dodatkowo oprogramowanie które mam do tej karty dźwiękowej, również wariuje i ja też niedługo zwariuję z tym systemem audio. Pozdrawiam :) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszWawa Napisano 30 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2021 Czytam już któryś raz i dalej nie wiem jaki problem chcesz rozwiązać. Możesz zrobić jakieś podsumowanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondijedyny Napisano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 Chcę uzyskać pełną funkcjonalność całego zestawu głośników, czyli mają grać w 5.1 kiedy przełączam na ten tryb, a w 2.1 grają prawidłowo dlatego też nie wiem co może być przyczyną niedziałającego trybu 5.1. 3 minuty temu, kondijedyny napisał: Chcę uzyskać pełną funkcjonalność całego zestawu głośników, czyli mają grać w 5.1 kiedy przełączam na ten tryb, a w 2.1 grają prawidłowo dlatego też nie wiem co może być przyczyną niedziałającego trybu 5.1. TRYB 5.1 DZIAŁA, ALE GRA JAK STARY MAGNETOFON... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondijedyny Napisano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2021 Dnia 30.01.2021 o 15:03, LukaszWawa napisał: Czytam już któryś raz i dalej nie wiem jaki problem chcesz rozwiązać. Możesz zrobić jakieś podsumowanie? trochę inaczej, tylko dwa frontalne głośniki grają w trybie 5.1 po przełączeniu na tryb 2.1 grają tak jak powinny, dwa frontalne+ subwoofer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts