Miodzik Napisano 30 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2021 Witam. mam salon ok 60 m2, powierzchnia salonu to 8x7, narożnik przysunięty do jednego z krótszych boków, ok 1m od dużego przeszklenia, chciałbym kupić dobre kolumny podłogowe, które nagłośnią mi takie pomieszczenie. Słuchałem Heko aurora 1000, Klipsch 8000- rp. proponowano mi odsłuch Dali Oberon 9, ale sam nie wiem w co iść. W przyszłości chcę rozbudować o kino domowe. Słucham z żoną różnej muzyki, od klubowej do muzyki poważnej. Przedział cenowy do 10 tyś zł plus amplituner lub wzmacniacz. Co do wzmacniacza i apli też proszę o podpowiedź. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Na Temat Audio Napisano 30 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2021 Cześć, sprawdź Fyne Audio F502. W takim pomieszczeniu powinny czuć się dobrze, grają fajnym basem więc w tych gatunkach muzycznych na pewno się to sprawdzi. Co do elektroniki połączyłbym je z Atollem in100 Signature. Jakie masz oczekiwania co do elektroniki, jej funkcjonalności? Co będzie źródłem dźwięku? Pozdrawiam, Michał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts