camel1987 Napisano 16 lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 lutego 2009 witam serdecznie, jestem tu nowy ale zabawie na dłużej a teraz do rzeczy!posiadam taka unitrę, zostały wymienione wszystkie półprzewodniki na nowe, kondy w zasilaczu również na 4x4700....i teraz zastanawiam się jakie kolumny dobrać, a raczej jakie zrobić?mam już trochę doświadczenia z diyaudio i chciałbym zrobić je samemu pokój to około 4.5x3.5 metra.zależy mi na estradowym brzmieni zestawu, czyli w miarę głośno, jakoś nie musi byc powalająca ale też nie bazarowszczyzna jakaś typu voice krafty etc :/zastanawiam się nad ofertą stx jako rozsądną cenowo dla mnie i wiarygodna paremetrowoGDN-25-100-8-SCGDN-30-100-4-SCco Wy na to??ewentualnie co sami proponujecie aby zmieścić się za niskotonowe w granicach 250zł za 4 szt?kolumny chciałbym na zasadzie 2xniskie+1xwysokie tony....pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frico Napisano 18 lutego 2009 Udostępnij Napisano 18 lutego 2009 Do budowy kolumn potrzebna jest niemała wiedza, jeśli ją posiadasz to nie wiem po co pytasz na forum, na którym nie znajdziesz nikogo, kto by z budowaniem kolumn miał coś wspólnego. Swoją drogą Twoja konfiguracja 2x30cm + wysokotonowy jest mocno..hmm...osobliwa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts