qunsh Napisano 17 lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 lutego 2009 Mam wzmacniacz,kabel (w drodze),i kolumny.Jak podlączyć klumny do wzmacniacza bo mam takie wejscia ?????A tam gdzie jest AUX sa 2 chinche (mam do tych 2 podlączyć kabel ?),a potem jacka do zielonego styku w kąpie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 17 lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 lutego 2009 Jaki to kabel jest w drodze.U góry masz z lewej zaciski do kabla głośnikowego lewej kolumny.Z prawej do prawej pamiętaj o tym że na kablu nowina być zaznaczona jedna z żył podłącz ją do czerwonego zacisku we wzmacniaczu i kolumnie.Kabel od kompa włączamy do gniazdka cinch z drugiej strony wzmacniacza .Może to być aux.tuner czy CD obojętne.Pamiętaj o kolorach.Czerwony do czerwonego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qunsh Napisano 17 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2009 oto taki kabel kupiłem http://allegro.pl/item555276017_markowy_ka...clusive_3m.html ,chyba dobry ?Jeśli chodzi o te zaciski to nie bardzo wiem gdzie to włożyc bo tam jak to dokrece to nie chce chytać ;p,nie przypomina mi to zacisków(foto) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 17 lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 lutego 2009 Jak odkręcisz trochę czerwone i czarne nakrętki to w gwincie ukażą się dziury - wsuń w dziurę kabel i dokręć nakrętkę.Para czerwony-czarny oznaczona literą R to zaciski prawej kolumny, para oznaczona L - zaciski lewej.Pamiętaj żeby podłączać tak jak pisał Ci kolega Kibic1.No to do boju i powodzenia To wszystko dotyczy podłączenia KOLUMN DO WZMACNIACZA.Kabel kupiłeś do łączenia wzmacniacza z komputerem.Końcówkę z pojedynczym wtykiem wepnij do karty dźwiękowej w komputerze, tam gdzie dwa wtyki to do wzmacniacza - pewnie wejście AUX będzie najzgrabniejsze.Powodzenia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qunsh Napisano 17 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2009 Jeśli dobrze zrozumiałem ,tak to ma być ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin'72 Napisano 17 lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 lutego 2009 Brawo!Teraz podłącz identycznie kable do lewej pary zacisków. Zdjęcia nie musisz wklejać uwierzymy "na słowo". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qunsh Napisano 17 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2009 hahahahah 1 raz widze takie zaciski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts