Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

[zlecę] Zaprojektowanie i wykonanie zwrotnicy do dwudrożnych kolumn podłogowych. Jeśli przy okazji była by możliwość korekty mikroubytków forniru, byłoby świetnie, ale nie jest to niezbedne.
Jestem w Warszawy i zależy mi na osobie, która jest z okolicy (lub mieszka gdzieś dalej, ale dużo jeździ i może te kolumny ode mnie odebrać).

• 4 weeks later...
Napisano (edytowany)

Ponieważ już jakis czas minął i nikt nic nie pisze, wiec mam propozycje. Taka zwrotnica pasywna może kosztowac nawet kilka stówek. Jesli masz dwa komplety jakis wzmacniaczy zawsze mozesz pokusić sie o zwrotke aktywną. Możliwość regulacji plynnej może dac Ci mnóstwo frajdy nie mowiac ze mozna połączyć ogien z wodą czyli lampe w klasie a na wysokie tony i clase d na niskie. Na chinskich stronkach mozna sobie z powodzeniem tanio cos "upolować"😉

A tu link do taniej jak barszcz zwrotki...

https://www.gak.co.uk/en/behringer-super-x-pro-cx2310-crossover/1109?gclid=CjwKCAjwr_uCBhAFEiwAX8YJgZQmvXiuBpbOrH1gCcuLgxqNsGZkuSDoObZcPZ-bdygRNsyQ8pqlDhoCV4QQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Edytowano przez Chyba Miro 84