Gorahio Napisano 9 marca 2021 Udostępnij Napisano 9 marca 2021 Cześć wam, szukam słuchawek bezprzewodowych do komputera, zaczyna mnie denerwować kabel i po prostu chce się go pozbyć. Mam na oku dwa egzemplarze słuchawek Na czym mi zależy? Wygoda Czas pracy na baterii Jakość dźwięku, głównie bas Żeby zakrywały całe ucho Głównie gadam w słuchawkach przez discorda, oglądam youtuba i słucham muzyki. Wiadomo że wszystko co wymieniłem powyżej chciałbym żeby było jak najlepsze za tą cenę, nie oczekuje wiele Zastanawiam się nad takimi modelami: SENNHEISER HD 350BT - 300 zł znalazłem media expert PANASONIC RB-M300B - 270 zł Edifier W830BT - 330zł Taotronics TT-BH090 Hybrid ANC - 350zł Z czego dwóch ostatnich firm niestety nie znam. Warto dodać że nie jestem super audiofeelem ale nie chce też kupować czegoś tandetnego co harczy i zaraz się rozwali. Myśle że 350zł to budżet w którym można kupić coś przyzwoitego co sprosta moim oczekiwaniom i nie rozwali się po miesiącu Czekam aż mi ktoś doradzi między tym co wymieniłem albo jakieś inne propozycje w tych pieniądzach. Ważną kwestią jeszcze jest to że słuchawki nie muszą mieć mikrofonu bo korzystam z pojemnościówki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 11 marca 2021 Udostępnij Napisano 11 marca 2021 Ja bym brał pod uwagę Meizu HD60 https://pl.aliexpress.com/item/4000305300091.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts