Gorahio Napisano 9 marca 2021 Napisano 9 marca 2021 Cześć wam, szukam słuchawek bezprzewodowych do komputera, zaczyna mnie denerwować kabel i po prostu chce się go pozbyć. Mam na oku dwa egzemplarze słuchawek Na czym mi zależy? Wygoda Czas pracy na baterii Jakość dźwięku, głównie bas Żeby zakrywały całe ucho Głównie gadam w słuchawkach przez discorda, oglądam youtuba i słucham muzyki. Wiadomo że wszystko co wymieniłem powyżej chciałbym żeby było jak najlepsze za tą cenę, nie oczekuje wiele Zastanawiam się nad takimi modelami: SENNHEISER HD 350BT - 300 zł znalazłem media expert PANASONIC RB-M300B - 270 zł Edifier W830BT - 330zł Taotronics TT-BH090 Hybrid ANC - 350zł Z czego dwóch ostatnich firm niestety nie znam. Warto dodać że nie jestem super audiofeelem ale nie chce też kupować czegoś tandetnego co harczy i zaraz się rozwali. Myśle że 350zł to budżet w którym można kupić coś przyzwoitego co sprosta moim oczekiwaniom i nie rozwali się po miesiącu Czekam aż mi ktoś doradzi między tym co wymieniłem albo jakieś inne propozycje w tych pieniądzach. Ważną kwestią jeszcze jest to że słuchawki nie muszą mieć mikrofonu bo korzystam z pojemnościówki Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 11 marca 2021 Napisano 11 marca 2021 Ja bym brał pod uwagę Meizu HD60 https://pl.aliexpress.com/item/4000305300091.html Odpisz, cytując
Recommended Posts