Cherry Napisano 11 marca 2021 Udostępnij Napisano 11 marca 2021 Jakie słuchawki nauszne bezprzewodowe Wygodne na duży łeb i nie uciskające zauszników okularów Głównie do domu, komputera, czas pracy na baterii bez znaczenia. Ktoś może coś doradzić? Głównie to tymi słuchawkami chcę zamknąć się z mojej strefie, że tak powiem. Włączę sobie jakiś vaporwave, lo-fi, i chciałbym zapomnieć że je w ogóle mam założone Priorytet: wygodne Priorytet2: cena Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 marca 2021 Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Warto określić dokładniej Priorytet2. To bardzo istotne. Dla jednego będzie to 100 zł a dla innego 1000. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cherry Napisano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2021 Wiesz co już zamówiłem Senki 350 i 450. Porównam i zdecyduję czy warto dopłacać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts