marksadle76 Napisano 13 marca 2021 Udostępnij Napisano 13 marca 2021 Cześć wszystkim, nad którym pracuję Deville z 1996 roku właśnie zmieniło głośniki we wszystkich drzwiach na nowe głośniki 300 W każdy i 2600 watów na górnych tylnych siedzeniach działa całkiem słodko Teraz pojawia się pytanie Mam drugi wzmacniacz dla subwooferów i zastanawiałem się czy można zainstalować drugą baterię i mieć kondensator między drugą baterią a wzmacniaczem? Nie chcę tylko instalować kondensatorów lub tylko baterii. Chcę, aby mój kondensator miał stałą energię, ale z tylnej baterii, a nie przedniej, i umieścić izolator. Czy to zadziała? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marksadle76 Napisano 14 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 marca 2021 Dnia 13.03.2021 o 16:44, marksadle76 napisał: Cześć wszystkim, nad którym pracuję Deville z 1996 roku właśnie zmieniło głośniki we wszystkich drzwiach na nowe głośniki 300 W każdy i 2600 watów na górnych tylnych siedzeniach działa całkiem słodko Teraz pojawia się pytanie Mam drugi wzmacniacz dla subwooferów i zastanawiałem się czy można zainstalować drugą baterię i mieć kondensator między drugą baterią a wzmacniaczem? Nie chcę tylko instalować kondensatorów lub tylko baterii. Chcę, aby mój kondensator miał stałą energię, ale z tylnej baterii, a nie przedniej, i umieścić i https://9apps.ooo/ zolator. Czy to zadziała? issue got solved!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kennethburson Napisano 23 marca 2021 Udostępnij Napisano 23 marca 2021 Wzmacniacz jest szczególnie energochłonny i będzie wymagał dodatkowego źródła mocy, aby funkcjonować z optymalną wydajnością. Dodanie drugiej baterii zapewnia dużą rezerwę prądu w systemie i można ją również umieścić bardzo blisko wzmacniacza. Jest to nieco bardziej skomplikowane niż wymiana fabrycznie zainstalowanej baterii na coś, co jest wystarczająco mocne dla twoich potrzeb, ale w tym przypadku jest to zdecydowanie tańsza opcja. write my essay Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts