Krzysztof Hmm Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Witam grono forumowiczów Mam dylemat chciałbym nabyć wzmacniacz lampowy miałem (mingde 34 oraz amplifona 36) na taki w połączeniu z moimi Cabasse Bisquine zagra każda muzyka ..jazz, soul,pop,elektronika a także cięższe klimaty rock metal Czyli wzmacniacz uniwersalny Na tzw oku mam yaqina 100 ,Pathos Classic One hybryda Co wybrać może jeszcze jakieś podpowiedzi spostrzeżenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2021 Zagadaj do @SinusAudio jest tam chyba jakiś taki wzmak pod 3-4 lampy generujące różne brzmienia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Hmm Napisano 8 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2021 Małe uzupełnienie -używany kwota do 4500 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Kravchuk Napisano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2021 Widziałam coś od Polskiego producenta Eufonika, oni mają od 1000 zł wydaje się... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz8370 Napisano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 25 kwietnia 2021 5 godzin temu, Eva Kravchuk napisał: Widziałam coś od Polskiego producenta Eufonika, oni mają od 1000 zł wydaje się... Z tego co wyczytałem to są wzmacniacze słuchawkowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts