halik Napisano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 Czołem współuzależnieni. Zamierzam w najbliższym czasie zmienić kolumny i moja uwaga skierowała się na tytułowe cacuszka. O firmie i jej wyrobach słyszałem wiele dobrego ale konkretnie o tym modelu nie wiem nic. Czy któryś z was słuchał je może i mógłby skrobnąć o nich parę słów ? Bedą grały w 16 metrach z Atollem sda in 200. Uprzedzając wypowiedzi typu "wypożycz i sam posłuchaj", to tak właśnie zamierzam zrobić. Chodzi mi o wrażenia osób które je słuchały. pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul klacska Napisano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 10 minut temu, halik napisał: Uprzedzając wypowiedzi typu "wypożycz i sam posłuchaj", to tak właśnie zamierzam zrobić. I tu możesz się zdziwić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 15 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 Jestem już umówiony na przyszły tydzień. Mają wrócić od kogoś z wypożyczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul klacska Napisano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 15 kwietnia 2021 8 minut temu, halik napisał: Jestem już umówiony na przyszły tydzień. Mają wrócić od kogoś z wypożyczenia. No to super. Nie wszystkie modele mają taką możliwość wypożyczenia. Dobrze że trafiłeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 16 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 Nikt, nic ? No szkoda, poatakuje trochę na priv, Strzeżcie się😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul klacska Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 1 godzinę temu, halik napisał: Nikt, nic ? No szkoda, poatakuje trochę na priv, Strzeżcie się😉 Zadajesz dziwne pytania. Oferta modelu zephyr jak i innych została odświeżona może z 2 miesięce temu. Nawet jakby ktoś zamówił wtedy od ręki, to i tak pewnie by ich jeszcze nie miał bo to wymaga trochę czasu. Tak więc osobiście wątpię by ktokolwiek miał w domu nowy model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halik Napisano 16 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 A to nie wiedziałem, w takim razie temat do zamknięcia. Koniec dziwnych pytań. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paul klacska Napisano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 16 kwietnia 2021 18 minut temu, halik napisał: A to nie wiedziałem, w takim razie temat do zamknięcia. Koniec dziwnych pytań. Myślałem że jesteś na bieżąco . 😀 Zresztą jak zaraz będziesz je miał u siebie , to opowieści forumowe nie są ci do niczego potrzebne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts