Pinhead Napisano 4 maja 2021 Napisano 4 maja 2021 (edytowany) Cześć, Jestem nowicjuszem w temacie sprzętu audio. Szukam czegoś co zastąpi mojego Philipsa MCD712. Domyślam się że większość będzie grała lepiej niż mój sprzęt ale może znajdę coś co jest warte uwagi. Słucham w większości death/black/thrash/heavy metal Najlepiej jakaś używka, budżet ok. 800 pln. Nie szukam sprzętu za 2k ponieważ fizycznie nie mam takij kasy na to. Czytałem że Denony M37/38/39 są warte uwagi. Prośba o opinię i poradę. Edytowano 4 maja 2021 przez Pinhead Odpisz, cytując
klimkr Napisano 4 maja 2021 Napisano 4 maja 2021 Z Denona to już chyba lepiej coś z serii Ceol. W budżecie może zmieści się używany N8 lub N5 (bez CD). Starszy N7 raczej odpada (np. nie ma Spotify Connect), N4 ma mniejszą moc a nowsze są zwykle droższe. Szukaj "Denon Ceol" lub "Denon RCD-N" i upewnij się czy w cenie są kolumny. Odpowiednikiem u Marantza są modele M-CR. Odpisz, cytując
Recommended Posts