PSV !!! Napisano 21 lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 lutego 2009 Witam was wszystkich Jak juz wiecie mam juz ten mój wyczekiwany wzmacniacz - Onkyo A-8220. Ostatnio dokupiłem taki nrazie oczywsice Tuner Stereo Hi Fi Faust 205 S Unitra. Tak przeglądałem allegro teraz w poszukiwaniu jakieś okazji i natrafiłęm na takie coś ;] ----> CD Technics SL-PG 420A - http://www.allegro.pl/item557152078_odtwar...0a_uzywany.html Co wy myslicie o tym Cd. Mysle że Technics byłby to dobry wybór no i za taką cene Co wy na to czekam na komentarze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 21 lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 lutego 2009 Jest cena minimalna więc tak naprawdę nie wiadomo ile facet chce .Polecałbym raczej CD Onkyo będzie ze wzmacniaczem ładny komplet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts