MicMac92 Napisano 25 maja 2021 Udostępnij Napisano 25 maja 2021 Witam, mam okazję kupić kolumny Advance Acoustic Elysee EL250, ale po pierwsze nie mogę znaleźć żadnych informacji na ich temat ani w internecie ani w sklepach audiofilskich w Krakowie, a po drugie sam jestem początkujący w tym temacie i nie za bardzo wiem z czym to się je. Na początek przygody chciałbym mieć dobre kolumny (te podobno są nie najgorsze) i skompletować je z odpowiednimi dla nich wzmacniaczem, odtwarzaczem itd. Nic niezwykłego, ale też z możliwie najlepszym dźwiękiem. Stąd moje pytanie: czy ktoś z Was jest spotkał się z tymi kolumnami? Jaka cena może być uznana za dobra w ich przypadku (znalazłem info, że w 2008 ten model kosztował 7800zl)? Jaki wzmacniacz i odtwarzacz będzie z nimi najlepiej współgrał? Wszelkie rady mile widziane! Z góry dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 25 maja 2021 Udostępnij Napisano 25 maja 2021 (edytowany) 1 godzinę temu, MicMac92 napisał: Jaki wzmacniacz i odtwarzacz będzie z nimi najlepiej współgrał? Z pewnością ze stajni Advance Acoustic bo pod to brzmienie te kolumny były konstruowane. Edytowano 25 maja 2021 przez sonique Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts