Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Hej, jestem tu nowy. Potrzebuję kolumn na pole do jakiegoś grilla (jestem bardzo sfrustrowany tym, że obecnie korzystam z mojego zestawu kina domowego, wpychanie kabelków pod listwę po skończonej imprezie nie jest zbyt wygodnym sposobem) no i czasem wewnątrz też można by było. Zależy mi na dobrym bassie, ale nie potrzebuję też jakichś potworów, które rozwalą mi bębenki w uszach.

I mam w głowie trochę pytań co do tego zestawu (jestem nowicjuszem w tym segmencie więc przepraszam za słabe nazewnictwo)

1. Czy kolumny muszę podłączyć do tego "czarnego pudła", czyli wzmacniacza chyba, czy mogę bezpośrednio do miksera?

2. Jak w ogóle to wszystko podłączyć (chciałbym, aby muzyka leciała z Macbooka, dwa bezprzewodowe mikrofony no i dwie gitary basowe, czyli chyba mikser 4-kanałowy)

Znalazłem coś takiego: https://www.audio24.pl/zestaw-naglosnieniiowy-afp3-1.html?gclid=CjwKCAjwtpGGBhBJEiwAyRZX2hhAauj61o15CpazltojsTg41CoEZRjTQW8WN61gbtddtIqiZv6DLxoC9EEQAvD_BwE

Ale strasznie śmierdzi mi chińskim szajstwem.

Edytowano przez Quball Hius 2