mefik666 Napisano 21 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 21 czerwca 2021 (edytowany) Cześć, Szukam słuchawek jak w temacie: przewodowych, zamkniętych do 400zł. Bardzo dużym plusem byłby mikrofon (taki na kablu) tak żeby nadały się i do home office i po prostu do biura. Miałem jakies "Synahaizera" ale były takie sobie (podobny przedział cenowy), Samsung Level i cóż, moje ulubione dokanałowe, SoundMagic E10C - i czegoś podobnego bym właśnie szukał pod względem dźwięku. Nie ma co oszukiwać, ale słuchawki będą wpięte w komputer/telefon bezpośrednio. Ktoś coś? A, no i żeby nie blokowały dopływu krwi do mózgu (nie były ciasne) Edytowano 21 czerwca 2021 przez mefik666 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 28 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2021 Dnia 21.06.2021 o 21:14, mefik666 napisał: Cześć, Szukam słuchawek jak w temacie: przewodowych, zamkniętych do 400zł. Bardzo dużym plusem byłby mikrofon (taki na kablu) tak żeby nadały się i do home office i po prostu do biura. Miałem jakies "Synahaizera" ale były takie sobie (podobny przedział cenowy), Samsung Level i cóż, moje ulubione dokanałowe, SoundMagic E10C - i czegoś podobnego bym właśnie szukał pod względem dźwięku. Nie ma co oszukiwać, ale słuchawki będą wpięte w komputer/telefon bezpośrednio. Ktoś coś? A, no i żeby nie blokowały dopływu krwi do mózgu (nie były ciasne) Witaj, Jeżeli jeszcze nie dokonałeś wyboru, to spróbuj koniecznie Audio Technica AVC 500 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-nauszne/audio-technica-ath-avc500.html Duże, lekkie, wygodne. Duży i spójny dźwięk. Nie ma tylko mikrofonu na kablu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts