sdasdasd dasasddas Napisano 13 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2021 Witam wszystkich serdecznie, mam pytanie, czy taki zestaw będzie odpowiedni do pokoju 6x4m? I pytanie odnośnie wzmacniacza, czy będzie dużo różnic względem Cambridge Audio A500(pytam z powodu niedostępności tego modelu)? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź i wszelaką pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3206322.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymek3392 Napisano 21 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2021 (edytowany) Moim zdaniem to za małe kolumny do tego metrażu. Może lepiej poszukaj podłogowych m3 lub nawet m4. Miałem koedys m2 w 11 mkw i basu było Ok. W 24 mkw może być za mało. Calosciowo to bardzo przyjemnie grające kolumny w swojej cenie i miło je wspominam. Później zmieniłem je na Magnat 673 i moim zdaniem była to zmiana na lepsze. 673 moze i nawet jakoś by sobie poradziły w 24 mkw. Na pewno lepiej niż M2. Miałem je w 20 mkw i bylo Ok. Maja mocniejszy bas i grają głośniej. Maja tez lepszej jakości wysokie tony. Średnica barwniejsza i cieplejsza w M2 Edytowano 21 sierpnia 2021 przez Szymek3392 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts