cobra Napisano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2021 Cześć Znalazłem w domu 2 kolumny z miniwieży JVC MXS2BK (6Ohm, 30W), szkoda mi ich wyrzucać więc wpadłem na pomysł zrobienia audio w garażu (20m2). Do tej pory słuchałem w garażu na głośnikach z telefonu. Pierwsz myśl to kupić jakiś wzmacniacz używany do 200zł, ale klasyczne wzmacniacze mają barzo dużo szczelin gdzie może się dostać kurz, a nie ukrywam że kurzy się w garażu. W związku z tym boję się że nie podziałają zbyt długo. Zatem szukam czegoś w miarę szczelnej obudowie i znalazłem SMSL SA-36A, lub coś takiego na Allegro: https://allegro.pl/oferta/2-hifi-domowy-wzmacniacz-stereo-12v-20w-9890641419 Może ktoś przerabiał temat i podrzuci jakieś ciekawe pomysły. A może nie warto się bawić w takie rzeczy i po prsotu kupić głośnik bluetooth Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 18 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2021 Kwestia ile ty w tym garażu przesiadujesz. Jeśli parę godz dziennie, to warto, a jeśli nie wiele czasu, to lepiej przenośny głośnik BT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 25 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 25 sierpnia 2021 Dokładnie tak. Poza tym kwestia co będzie źródłem i w jaki sposób podłączone (kabel, BT) Jeżeli kablem to SMSL będzie wystarczający. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts