Marek@ Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 (edytowany) Witam. Niedawno zakupiłem streamer onkyo ns-6170 do mojego atoll 200se, heco celan gt 502, no i przyszedł czas na rca oraz zasilanie. Co byście polecili? Edytowano 20 sierpnia 2021 przez Marek@ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 Jaki budżet? Tanio i dobrze tzn udany kompromis czy na bogato? Proponuję poczytać trochę wątków na forum i jeśli chcesz dobrze wydać pieniądze i nie spłukać się popatrz na propozycje DIY. Kabel na metry, wtyki, śrubokręt czy lutownica i zapłacisz 1/3 ceny nawet niż zakup z metką i w ładnym pudełku czy blistrze.Oczywiście zaraz zbiegną się tu wykładowcy, doktoranci studiów o ślepych testach, o placebo, o frajersko wydanej kasie bo kable za 20zł zrobią to samo co te za 100 czy dużo więcej i w ogóle kable nie grają, przygotuj się na to. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek@ Napisano 20 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 Tanio to jest teraz 😀 czyli przewody od producenta. A tak poważnie myślałem na początek o rca około 1000 zł (mogą być używane) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 No to nie doradzam, nigdy nie miałem takich więc hipokryzją byłoby zabierać głos i wymądrzać się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek@ Napisano 20 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 1 minutę temu, Wito76 napisał: No to nie doradzam, nigdy nie miałem takich więc hipokryzją byłoby zabierać głos i wymądrzać się Takich, czyli? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 No za 1k Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek@ Napisano 20 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 Przed chwilą, Wito76 napisał: No za 1k To co mógłbyś polecić sensownego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito76 Napisano 20 sierpnia 2021 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2021 Spróbuj, poszukaj może coś na miedzi monokrystalicznej occ, np neotech. Userzy chwalą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek@ Napisano 24 sierpnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2021 Ma ktoś jeszcze jakieś inne propozycje? A może jakieś opinie na temat purist Audio Design rca musaeus? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts